Sunday, April 4, 2010

Waste everything You have

Anna endast kõik ja veel ja siis anna veel! See on selle aastase workshopi teema.

Kõik kursakad oleks nagu väsinud aga ometi on kõik õnnelikud. Õhus on elevust ja põnevust ja ootusärevust ja valmisolekut ja see on nii tore.

Hommikul kui sadamas kokku saime, siis käis siuke mõnus nostalgiline pilveke meist üle.. "kas mäletate kuidas me kaks aastat tagasi Helsingisse läksime.."

Aga mis meid siin siis ees ootab. Jõudsime Tamperre, esmalt siis sellesse "Centrisse" (mingi teatriuuringute.. mingi kooli.. mm.. ma vist ei kuulanud sellel hetkel päris täpselt kui sellest kohast räägiti). Meid ootas ees terve meeskond inimesi, kellega me siis nüüd tööd hakkame koos tegema: helitehnik, kaks valgustajat, üks tehnilise abi mees, produtsent (meil on produtsent! whoa!), selle Centri direktor, siis mingi pressiesindaja (Monttu kooli oma aga vist siis meil ka), projektijuht ja Smedsi promoja - Ville. Aga veel pole siin ühte koreograafi, ühte dirigenti ja.. siis veel keegi..
Appi, kui suur see projekt on!

Aga Kristian ütles jah, et meid ootab ees palju tööd. Pikad ja tihedad proovipäevad. Ja selle üle võib ainult rõõmu ju tunda! Mina küll juba tunnen.

Vaatasime järgneva kahe nädala graafiku üle ja siis tulime siia, receptionita Omenahotelli. Ainult sisestad koodi (84757 - tule külla) ja siis järgmise ukse juures uuesti ja kui kolmandale jõuad, siis vaheukse juures uuesti ja siis tuppa saamiseks jälle.

Ah, et kellega ma siis tuba jagan? :) Me like!

Ah, et.. mis siis veel? No, käisime enne natuke jalutamas, otsisime poodi ja käisime toome-mäe-look-alike künka otsas, kuid kuna ilm oli nii uduvihmane, siis sai see tripp suht ruttu läbi.

Tänan selle wifi eest Dax Hock's MacBook Pro 17"! Sest muidu on siin selles hostelis toa peale vaid üks juhtmega internet, kuid meie toas on täna õhtul suisa wifikontor avatud - istume siin neljakesti, kolm läpparitega, üks oma mini iRaaliga, vaikuses, kuid ometi on õhus nii palju kommunikatsiooni.

Siin toas on palav.

No comments:

Post a Comment